Recrutare

RECRUTARE PERSONAL

Aveti nevoie de personal calificat dar timpul nu va permite sa va implicati in procesul de recrutare si selectie?

De cele mai multe ori, instrumentele de recrutare a celui mai bun candidat pentru echipa dumneavoastra sunt de lunga durata si costisitoare. Pentru a intampina nevoia de personal a companiei dumneavoastra si pentru a reduce considerabil costurile, Steelworkers preia activitatea de recrutare si selectie.

Avantajele in urma unei colaborari cu agentia noastra:

– raspuns rapid

– optimizarea resurselor umane

– diminuarea timpului petrecut cu procesul de recrutare si triere a CV-urilor

– evaluarea salariatilor inaintea unui contract pe perioada nedeterminata

Avand la dispozitie o baza de date bogata in candidati si utilizand instrumentele psihologice necesare, echipa noastra va gasi rapid candidatul ideal, asigurand o perfecta compatibilitate intre cerintele postului si profilele propuse. In ceea ce priveste costurile serviciilor noastre, acestea variaza in functie de profilul dorit, de timpul si resursele folosite in vederea gasirii candidatului cerut de dumneavoastra. Cu privire la colaborarile de lunga durata, oferta de pret difera, compania noastra axandu-se pe fidelizarea clientilor nostri pentru un parteneriat indelungat. Societatea noastra ofera garantia lucrului bine facut, in cazul de fata al candidatului profesionist. Includem in contractul de colaborare 5 zile de garantie, personalul recrutat fiind apoi inlocuit daca prestatia acestuia nu este conforma cerintelor dumneavoastra.

Alaturi de echipa STEELWORKERS veti gasi

Raspuns prompt la nevoile d-voastra de personal.

Externalizarea serviciului de recrutare si triere a CV-urilor.

Evaluarea salariatilor inaintea unui contract pe perioada nedeterminata.

Contact

Agentie Timișoara
Adresa: Str. Loichita Vasile, nr. 1-3, SAD nr.1, Complex The Ring, Bloc C, Etaj P, Timisoara, Jud.Timiș, cod postal 300633
Telefon/fax:(+40) 256 221 977
Telefon mobil:(+40) 747 385 351
Email:cv@steelworkers.ro
© Copyright 2020 - SteelWorkers
Site realizat de Global Marketing IT

Formular cerere oferta!